25n
25N
25N

Cultura als barris acosta la música al barri de Natzaret

Cultura als barris acosta la música al barri de Natzaret
21/11/2019 -

La cultura s’acostarà durant dissabte 23 i diumenge 24 als barris de La Carrasca, Natzaret, La Creu del Grau, Malilla, Nou Moles, Aiora, el Cabanyal-Canyamelar i La Malva-rosa. Entre les propostes de la pròxima edició de «Cultura als barris», iniciativa que desenvolupa l’Ajuntament durant els caps de setmana per apropar diferents manifestacions culturals a tothom, destaquen tres concerts que se celebraran en diferents punts emblemàtics dels esmentats barris.

La programació d’aquests espectacles, gratuïts i per a tots els públics, començarà dissabte 23 a la plaça de Fra Lluis Colomer, a La Carrasca, on a les 17 hores començarà un taller de treballs manuals amb la direcció de Que viene el Lobo. L’art dels treballs manuals també serà l’objecte d’un altre taller que es durà a terme a parc Gas Lebon, a La Creu del Grau, on a les 17,30 hores començarà «Fent Falla», una activitat de Rafael Martínez.

Pel que fa als concerts, tots ells organitzats als Poblats Marítims, el primer se celebrarà dissabte 23 a les 18 hores a la plaça de l’Església dels Àngels, Cabanya-Canyamelar. A aquesta interpretació musical, anunciada com Rock road trio, cal afegir un altre, de música pop, que començarà a les 19.30 hores al parc de l’Ermita de Vera, a La Malva-rosa. L’últim concert d’aquest cap de setmana serà diumenge, a les 12 hores, a Natzaret, on Toni Cotolí i Javier Zamora interpretaran Guitarras del Mediterráneo.

Amb objectiu d’atraure públic infantil, «Cultura als barris» també proposa Jocs Populars a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret; Màgia i humor, al parc del carrer Oltà; I per a tots els públics: Exhibició de danses populars valencianes a la plaça de Roma, i un espectacle de poesia i música a l’esplanada del parc d’Aiora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 6 =