25n
25N
25N

El cultiu de la xufa, protagonista de la nova Ruta per l'Horta de Burjassot

El cultiu de la xufa, protagonista de la nova Ruta per l'Horta de Burjassot
02/10/2018 -

Aquest mes d’octubre l’Oficina de Sostenibilitat Local de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per la Regidora Lluna Àrias, oferirà als veïns de Burjassot dues noves Rutes per l’Horta. La primera, en la qual els participants podran conéixer el cultiu de la xufa valenciana, tindrà lloc diumenge que ve 7 d’octubre i la segona, dedicada a l’observació ornitològica, el dissabte 20.

La ruta Xufa i orxata, molt bén acollida cada vegada que s’ha programat donada la importància del cultiu d’aquesta, mostrarà com és aquest cultiu, quines característiques té i portarà als seus participants a provar orxata realitzada de manera tradicional. Cal no oblidar que la Denominació d’Origen València és exclusivament de l’Horta Nord, comarca a la qual pertany Burjassot.

Les inscripcions per a formar part de les rutes hauran de realitzar-se en l’Oficina de Sostenibilitat Local, per telèfon o correu electrònic. En el cas de col·legis i associacions que així ho desitgen, podran reservar rutes per a grups, fora de la programació oficial.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 6 =

art en blanc
art en blanc