25n
25N
25N

Cullera i Roma reforcen la seua cooperació en projectes europeus

La regidora de Promoció Econòmica, Débora Marí i la responsable d’Infraestructures de la capital italiana, Linda Meleo, impulsen la col·laboració entre ambdues ciutats

Cullera i Roma reforcen la seua cooperació en projectes europeus
25/02/2020 -

Els ajuntaments de Cullera i Roma han donat un nou impuls a la seua col·laboració en projectes europeus, matèria en la qual ambdues ciutats són sòcies i treballen de forma conjunta des de fa uns anys.

La regidora de Promoció Econòmica de Cullera, Débora Marí, i la seua homòloga d’Infraestructures de la capital italiana, Linda Meleo, mantingueren la setmana passada una reunió a la ‘ciutat eterna’ per tal de seguir treballant conjuntament i impulsar els projectes que encapçalen ambdues ciutats així com plantejar col·laboracions futures.

Durant la cita, totes dues responsables polítiques ressaltaren la intenció de seguir impulsant les seues relacions i treballar pel compliment dels objectius de desenvolupament sostenible que establixen les Nacions Unides a través de l’Agenda 2030.

«Roma i Cullera volem treballar juntes per a dissenyar unes ciutats que protegisquen el planeta, combaten el canvi climàtic, erradiquen la pobresa, defensen l’educació, aconseguisquen la igualtat real de les dones i creen un futur amb oportunitats», ha assenyalat Marí.

Débora Marí ha destacat la importància de la col·laboració entre Cullera i Roma. «Cullera té una vocació europeista i la col·laboració amb una ciutat com Roma reforça el nostre compromís amb el projecte comú europeu. Hem estat sempre un soci europeu confiable i complidor, per això ajuntaments com el de Roma treballen colze a colze amb nosaltres en projectes d’esta envergadura», ha dit Marí.

En eixe sentit, recentment l’ajuntament va posar en marxa l’Oficina Europea per a la gestió de projectes europeus que en els últims temps han servit per aconseguir fons europeus que han afavorit el desenvolupament de la ciutat.

Cullera i Roma són dues ciutats sòcies de projectes europeus que amb estos encontres pretenen compartir experiències i intercanviar inquietuds que afavorisquen al desenvolupament d’ambdós municipis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

caixaontinyent
Informacion coronavirus