25n
25N
25N

Cullera reforçarà els controls contra el "botelló"

Cullera reforçarà els controls contra el "botelló"
21/08/2020 -

L’Ajuntament de Cullera es mostrarà contundent contra el “botelló” en tot el seu municipi. Per això, la Policia Local reforçarà els controls contra aquests comportaments prohibits cada dia de la setmana.

El Cap de la Policia Local, Juan José Figueres, ha explicat que aquests controls ja es fan durant tot l’estiu però que ara, amb el tancament de les platges a partir de les 22.30 hores, «volem evitar que s’incrementen els “botellons” i per això estem intensificant la vigilància».

Una decisió que pretén aturar possibles activitats d’oci nocturnes que no respecten les mesures de seguretat bàsiques de prevenció del coronavirus, com bé poden ser l’ús de la mascareta, la distància social mínima o evitar les reunions de grans grups de persones, i que suposen encontres susceptibles de provocar contagis.

Entre aquestes activitats, l’Ajuntament també vol evitar l’organització il·legal d’esdeveniments en cases privades amb la intenció d’aturar qualsevol acte d’oci nocturn clandestí. Cal recordar que les autoritats sanitàries adverteixen dels perills de propagació del coronavirus en esdeveniments amb un gran volum de persones i recomanen un màxim de 10 persones reunides.

Per altra banda, la regidora de la Policia Local, Maria José Terrades, ha destacat que «el que estem fent cada dia és reforçar els dispositius per tancar la platja a les 22.30 hores, agents amb quads desallotgen la platja i fem especial vigilància en zones on es pot reunir més gent».

Terrades també ha agraït el comportament de la majoria de ciutadans que fa que siguen molt puntuals les actituds incíviques.

Contundència

A més, Figueres ha informat que aquells que incomplisquen la normativa seran sancionats. «Posarem especial atenció en aquests comportaments i es denunciarà a tots aquells que no ho respecten», assegura.

Aquests operatius policials s’emmarquen dins de les mesures i l’esforç que està fent el consistori per tal de frenar qualsevol actitud incívica i evitar qualsevol possible propagació de la COVID-19 a la ciutat. Un pla de contingència que ha aconseguit que Cullera siga una de les ciutats més segures de tot el litoral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =