25n
25N
25N

Cullera millora amb pantalles metàl·liques la seguretat al voltant de l'IES Blasco Ibáñez

Cullera millora amb pantalles metàl·liques la seguretat al voltant de l'IES Blasco Ibáñez
22/12/2020 -

L’entorn de l’IES Blasco Ibáñez compta amb una nova barrera de protecció contra els possibles despreniments de roques que poden caure per la vessant de la muntanya, molt pròxima a aquest centre educatiu.

L’Ajuntament de Cullera i la Diputació de València han instal·lat unes pantalles metàl·liques per tal de dotar la zona de major seguretat. Al tractar-se d’un entorn on el pendent pronunciat de la muntanya pot generar possibles lliscaments de pedres s’han col·locat aquestes barreres de 80 metres per tal de prevenir qualsevol risc.

Tal com ha explicat aquest matí el regidor de Medi Ambient, Bernat Escolà, «hem col·locat unes barreres per evitar i prevenir que caiguen pedres, roques o riscos ecològics en aquesta zona, sobretot pels despreniments que es puguen arrossegar quan tenim episodis forts de pluges».

Escolá ha informat que aquestes pantalles metàl·liques són capaces de contenir els impactes de les possibles roques despreses per la mateixa vessant de la muntanya, cobrint així tant les roques ja despreses com les que pogueren desprendre’s.

La intervenció ha estat a càrrec de la Diputació de València a demanda de l’Ajuntament de Cullera. A més, l’edil Escolá ha volgut posar de manifest que es va fer aquesta demanda arran d’un incendi a aquesta zona el 2018, per culpa del qual ha desaparegut una part de la pinada que frenava el lliscament de les roques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =