25n
25N
25N

Cullera intensifica la vigilància policial amb 50 punts de control del 25 al 29 de març

Cullera intensifica la vigilància policial amb 50 punts de control del 25 al 29 de març
25/03/2021 -

“La Policia Local de Cullera realitzarà 50 controls entre els dies 25 i 29 de març per vigilar la possible arribada a la ciutat de persones a les quals, ara, no els toca vindre degut a les restriccions de mobilitat i al tancament perimetral entre autonomies”. Així ho ha manifestat l’alcalde, Jordi Mayor, qui a més ha destacat que seran constants i es faran en horaris molt distints i en diferents punts i entrades al municipi, així com en redones i avingudes.

“No estem per salvar la Setmana Santa, no hi ha Setmana Santa. Hem de cuidar-nos ara i fer les coses bé per tindre l’estiu que tots desitgem, i per això posem tots els mecanismes que tenim a les nostres mans perquè la gent entenga que és moment de quedar-se a les seues zones”, reivindica el primer edil.

Aquesta tasca de vigilància en distints enclavaments de la localitat se suma al reforçament dels controls policials que s’estan desenvolupant en les darreres setmanes al municipi per al compliment de les mesures sociosanitàries, tant al nucli urbà com a zones més turístiques com bé poden ser el passeig marítim i les platges.

De fet, Mayor ha insistit en la necessitat de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i “no baixar la guàrdia en cap moment i complir amb l’obligatorietat de la mascareta també en la platja, perquè tot depén de la responsabilitat individual i col·lectiva”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 4 =