25n
25N
25N

Cullera facilita un servei d'atenció personalitzada a persones vulnerables

Els cuidadors o familiars que estiguen en règim d’aïllament o confinament podran sol·licitar aquesta assistència a dependents

Cullera facilita un servei d'atenció personalitzada a persones vulnerables
21/01/2021 -

L’Ajuntament de Cullera ha posat en marxa un nou servei d’atenció per a aquelles persones que necessiten l’ajuda d’un cuidador o cuidadora o familiar. Es tracta d’una iniciativa dirigida a aquelles persones que estan confinades o aïllades per Covid-19 i tenen a càrrec seu una persona amb mobilitat reduïda, vulnerable, dependent o que necessita l’assistència d’una altra persona.

Amb aquest servei, el consistori pretén donar aquesta ajuda temporal perquè la persona no quede desatesa i que al mateix temps el seu cuidador o familiar tinga totes les eines per poder agilitzar l’atenció i tràmits adients, així com evitar qualsevol mena de risc de contagi.

Tal com ha explicat l’alcalde de la localitat, Jordi Mayor, «encetem un nou servei de cara a garantir que les persones més vulnerables, aquelles que estan en casa i que necessiten familiars o cuidadors per atendre-les i per contagis, confinaments o aïllaments no poden fer eixa funció, puguen rebre aquesta ajuda».

El primer edil ha detallat que «oferim eixe servei cridant a una sèrie de telèfons directes i personalitzats que hem facilitat, i ens posarem en contacte per a acomplir totes les tasques que siguen necessàries i perquè cap persona hi haja d’eixir de casa si està contagiada o aïllada per contactes amb Covid-19», detalla Mayor.

Els telèfons per a aquestes gestions són: 961720574, 962795702, 690806667, 682128536, 690367013 i 649035740.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + huit =