25n
25N
25N

Cullera evoca les seues festes amb un concert extraordinari i un castell de focs

Cullera evoca les seues festes amb un concert extraordinari i un castell de focs
12/04/2021 -

La ciutadania de Cullera va viure la nit del dissabte 10 d’abril una sèrie de moments especials amb motiu de les Festes Majors que, en una situació de normalitat sociosanitària s’hagueren celebrat al llarg d’aquests dies.

L’Ajuntament de Cullera volgué evocar aquestes dates tan assenyalades per als cullerencs amb un concert extraordinari a càrrec de l’orquestra CullerArts des del Santuari del Castell que acabà amb una disparada d’un castell de focs d’artifici com a homenatge al sector de la pirotècnia.

Centenars de persones des de les seues cases pogueren veure aquestes instantànies i emotius moments a través dels canals de comunicació municipals i per la televisió a través de Ribera TV.

Durant el concert, es pogueren veure imatges úniques del Santuari, del Castell i de la Mare de Déu del Castell i escoltar obres molt reconegudes com a ‘Salutació’ del compositor cullerenc Jordi Ripoll amb lletra de Francisco Albiñana, una obra composta per al centenari de la coronació de la Verge; ‘Himne a la Tauleta’ del fill predilecte de la ciutat Rafael Talens amb lletra de F. Falcó, i ‘Salve Marinera’ de Cristóbal Oudrid. Unes peces que es combinaren amb altres de caràcter més internacional com ‘Ave Maria’ de Caccini o ‘Eternal Source of light divine’ de Händel.

Una vegada finalitzat, des del Prado es llançà un castell de focs d’artifici que, a banda de veure’l per les xarxes socials de l’Ajuntament i per televisió, la ciutadania s’animà a eixir als balcons i finestres de les seues cases per veure’l i gaudir dels moments màgics d’aquest homenatge a les Festes Majors de Cullera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 5 =