25n
25N
25N

Cullera destinarà el superàvit del 2020 a potenciar els serveis socials i l’obra pública

El consistori invertirà el romanent econòmic de 2,7 milions d’euros al reforçament dels serveis socials i a l’impuls d’accions urbanístiques

Cullera destinarà el superàvit del 2020 a potenciar els serveis socials i l’obra pública
24/02/2021 -

A la sessió del ple municipal de febrer, l’Ajuntament de Cullera ha aprovat una modalitat de crèdit extraordinari mitjançant la qual destinarà el superàvit de l’exercici de 2020, 2,7 milions d’euros, en gran part a ajudes, serveis socials i augmentar l’obra pública. Així es va ratificar al ple amb 18 de vots a favor i 3 abstencions.

«La bona situació de les arques municipals ens permetran en el 2021 l’impuls de les polítiques socials i de l’obra pública per fer front a les conseqüències d’aquesta pandèmia i contribuir a superar esta crisi», així ho ha manifestat l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, qui també ha defés que «primer són les persones i no volem que ningú es quede enrere», per afegir que «en aquesta renaixença que totes i tots volem emprendre tindrem sensibilitat i el focus posat en les persones més vulnerables i posarem en marxa projectes que desenvolupen la nostra ciutat econòmica i socialment».

Precisament, un 26% del superàvit es destinarà al reforçament del Pla d’Emergència Social (ajudes al lloguer, medicaments, alimentació, subministrament de llum i aigua, necessitats bàsiques…) i a l’adquisició d’un nou centre que unificarà tots els serveis que s’ofereixen des de Serveis Socials.

Entre altres intervencions urbanístiques, també es destinarà part d’aquesta partida extraordinària a la remodelació de vies públiques com la del passeig Doctor Alemany, la del Caminàs dels Hòmens – Plaça Enric Valor, la del carrer Santa Úrsula així com la pavimentació de distints carrers. Cal destacar també entre els projectes l’actuació que es farà al barri del Pou.

Aquesta modificació pressupostària també contempla obres en el Pavelló Cobert, l’execució d’un espai lúdic a la zona del Prado així com la segona fase de la rehabilitació de la Bassa de Sant Llorenç.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 6 =