25n
25N
25N

Cullera destina 200.000 euros en ajudes al sector turístic i de l'oci

El consistori obri una nova convocatòria del pla municipal Recupera’t en la que invertirà en un dels principals teixits econòmics de la ciutat

Cullera destina 200.000 euros en ajudes al sector turístic i de l'oci
10/06/2021 -

El sector del turisme i de l’oci cullerenc ja pot demanar a partir de demà les ajudes del pla municipal d’impuls social i econòmic ‘Recupera’t’. Un programa en el qual enguany l’Ajuntament destinarà 200.000 euros per reforçar específicament uns gremis que han vist minvada la seua activitat econòmica notòriament a conseqüència de la Covid-19.

Amb aquestes, el consistori redobla esforços per complementar les ajudes que ja va atorgar en la primera edició d’aquest pla l’any passat, dotades amb una inversió de prop d’1 milió d’euros. A més, se sumen a les recents atorgades conjuntament amb la Generalitat Valenciana i Diputació de València amb el ‘Pla Resisteix’ amb les quals l’empresariat i autònoms de Cullera han rebut també prop d’1 milió d’euros.

“Estem parlant que, des de l’inici de la pandèmia, la inversió en el teixit socioeconòmic de la ciutat és de més de 2 milions d’euros per reforçar les empreses i treballadors i protegir la seua activitat”, assenyala la regidora de Promoció Econòmica, Débora Marí.

Els beneficiaris d’aquesta convocatòria són establiments hotelers, empreses gestores d’habitatges d’ús turístic, càmpings, agències de viatges, empreses de turisme actiu, establiments de restauració d’entre 10 i 20 treballadors, pubs, sales de ball, discoteques, i empreses adherides a Mediterranew Musix de Turisme Comunitat Valenciana en la categoria GRAN FEST.

La tramitació s’ha de formalitzar per la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cullera, i el període de sol·licituds finalitzarà el 20 de juny. Pots fer-ho a través de https://sede.dipualba.es/segex/tramite.aspx?entidad=46105&idtramite=13569.

Quantia de les ajudes

La convocatòria contempla 50 euros per cada plaça hotelera, 1.000 euros per a empreses de turisme actiu, 2.000 euros per als establiments de restauració més 200 euros per cada treballador, 3.000 per a empreses gestores de vivendes turístiques i càmpings, 4.000 per a agències de viatges, 5.000 per a pubs, sales de ball i discoteques, i 10.000 per a les empreses amb categoria GRAN FEST.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =