25n
25N
25N

La joventut de Cullera podrà beneficiar-se de descomptes en activitats esportives i culturals

La joventut de Cullera podrà beneficiar-se de descomptes en activitats esportives i culturals
02/07/2020 -

La joventut de Cullera que tinga el Carnet Jove podrà beneficiar-se de descomptes en activitats esportives i culturals que organitze l’Ajuntament de Cullera. El consistori i l’Institut Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana han signat un compromís d’adhesió per tal que el consistori puga tramitar i expedir aquest carnet.

Amb aquest, l’Ajuntament es compromet a fixar unes condicions especialment favorables per al teixit juvenil de la ciutat en totes aquestes activitats i serveis. Cal assenyalar que aquests descomptes seran per a totes aquelles persones de la Comunitat Valenciana que tinguen aquest carnet.

Per poder estar en possessió del Carnet Jove cal tindre entre 14 i 30 anys. Aquelles persones que vulguen tramitar-lo s’han de posar en contacte amb el Centre d’Informació Jove de la localitat mitjançant el seu canal de WhatsApp (686 379 426).

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, Àlex Morales, «aquesta setmana hem aprovat al Plenari Municipal el compromís de col·laboració entre ambdues administracions i en les pròximes setmanes signarem el conveni amb la finalitat de donar suport al desenvolupament de programes que beneficien a la joventut».

Concretament, les activitats que comptaran amb aquests descomptes seran la Mostra de Teatre amb un 50%; les activitats esportives a les instal·lacions municipals amb un 15%; tallers i cursos de formació organitzats pel Centre d’Informació Jove amb un 50%; entrada al museu del Castell amb un 67% i un 50% per a la resta de museus municipals.

«El que pretenem amb aquestes accions és acostar la cultura i potenciar el nostre patrimoni històric entre els i les jóvens i, a més, beneficiar els serveis que més utilitzen com és el cas de les instal·lacions esportives», ha destacat Morales.

A més a més, el responsable de la política juvenil del municipi ha anunciat que molt pròximament es començarà a treballar amb el teixit empresarial de Cullera perquè la joventut també puga gaudir de descomptes en cinemes, comerços i oci en general.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 2 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa