25n
25N
25N

Cullera crea 100 noves places d'aparcament al Marenyet i l'Estany

Cullera crea 100 noves places d'aparcament al Marenyet i l'Estany
22/06/2020 -

L’Ajuntament de Cullera segueix treballant amb el Pla Aparca per tal de millorar la problemàtica de l’estacionament al municipi. És per això que torna a incrementar enguany el nombre de places d’aparcament públic i crea 100 noves places d’aparcament en el Marenyet i l’Estany, 50 per a cadascuna d’elles.

Es tracta de dues zones de la localitat que per les seues característiques urbanístiques sempre han patit una manca d’estacionament, especialment durant els mesos d’estiu que és quan més afluència de gent concentra per l’assistència a les seues platges.

Ara amb aquests nous llocs habilitats, el consistori posa a disposició de la ciutadania més espais per a fer front a l’arribada de visitants i segons residents, ja que a l’estiu aquestes zones properes a la platja incrementen de forma exponencial la seua població.

L’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha explicat que la creació d’aquestes dues zones d’aparcament permetrà «alleujar els conflictes d’aparcament sobretot en els caps de setmana que és quan més persones venen a gaudir de les nostres platges».

Pla Aparca

L’objectiu amb aquest pla és solucionar les nombroses mancances d’estacionament que pateix el municipi, principalment per les seues característiques orogràfiques. Conscients d’aquesta realitat que viu el municipi, l’equip de govern ha incrementat enguany fins a 2000 el nombre de places d’estacionament en els pàrquings municipals d’estiu.

Aquestes places d’aparcament addicional van en la línia que ve treballant el consistori en els darrers anys per tal de minimitzar la falta d’estacionament i amb el qual es treballa en la creació de més de 800 places d’aparcament gratuït en diferents barris i zones de la ciutat. Unes places que la majoria d’elles ja estan en servici i, precisament, ara s’està ultimant l’aparcament gratuït de la zona del Prado on la ciutadania guanyarà 300 places d’estacionament a tan sols dos minuts del centre urbà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 14 =