25n
25N
25N

Cullera concedix l’Escut d’Argent al periodista expert en música Octavio Hernández

El consistori reconeix la seua trajectòria vinculada a la difusió de les bandes de música

Cullera concedix l’Escut d’Argent al periodista expert en música Octavio Hernández
04/11/2020 -

El periodista expert en informació musical i director de ‘Nuestras Bandas de Música’, Octavio Hernández Bolín, ha rebut hui de mans de l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, l’Escut d’Argent de la Ciutat de Cullera. El consistori reconeix així la llavor de qui ha dedicat la seua trajectòria professional a la difusió de la música de banda, tan representativa i arrelada a la Comunitat Valenciana i especialment al municipi cullerenc.

A més a més, Hernández rep aquest distintiu per, en el marc de la seua tasca informativa, haver portat el nom de Cullera i la seua música per tot Espanya durant els últims trenta anys. Sens dubte, al llarg dels últims anys Hernández ha contribuït amb la seua activitat periodística i la seua vinculació directa amb esdeveniments com el Certamen Nacional de Bandes ‘Ciutat de Cullera’ a convertir la ciutat en una de les capitals musicals no sols d’Espanya sinó també d’Europa, en paraules del mateix Hernández.

A més, ‘Nuestras Bandas de Música’ amb Hernández al capdavant també ha contribuït a donar a conéixer el potencial de les societats musicals de Cullera, la Societat Musical Instructiva Santa Cecília i la Societat Ateneu Musical, que actualment se situen entre les més importants del continent.

En les dues últimes dècades, el guardonat també ha participat de forma directa en la presentació dels dos certàmens musicals de la ciutat, el Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” i el Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema “Memorial Rafael Talens Pelló”.

Mayor ha posat de manifest el seu bon treball i professionalitat per «fer valdre la música de banda de Cullera» i «necessitem reconéixer aquelles persones que treballen per la nostra música». «Els mitjans de comunicació són els encarregats de dur el que passa a tots els llocs, i en aquest cas el que ha fet Octavio Hernández amb el seu projecte és portar la música de banda a totes les cases i contribuir al seu creixement a la nostra terra», assegura l’alcalde.

Al lliurament al Saló de Plens de la Casa Consistorial han estat presents, a banda de l’alcalde de la ciutat, el regidor d’Activitats Musicals i l’exregidora d’aquesta àrea, Juan Carlos Alandete i Mari Ángeles Grau respectivament; la regidora de Cultura, Sílvia Roca; l’exalcalde Ernesto Sanjuán; el president de l’SMI Santa Cecília, Pere Manuel i el vicepresident de la Societat Ateneu Musical, Armand Calatayud.

L’Escut d’Argent de la Ciutat de Cullera és un distintiu que es concedeix a aquelles persones que han destacat en diverses àrees del món de la música, la cultura, l’educació o l’esport, entre d’altres, i que d’alguna manera han contribuït a difondre el nom del municipi.

‘Nuestras Bandas de Música’ és un projecte de comunicació multimèdia dedicat a la difusió de la música i el treball de les societats musicals. Entre d’altres és el portal digital dedicat a la música de banda més important del país, i també compta amb programes de ràdio i televisió, segell discogràfic i és productora audiovisual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =