25n
Orgull
Orgull

Els comptes municipals per a 2021 del govern de Mislata rebran també el suport de Compromís

Els comptes municipals per a 2021 del govern de Mislata rebran també el suport de Compromís
23/11/2020 -

El govern socialista de Mislata ha aconseguit un nou acord per a recolzar els comptes municipals per a 2021. El regidor portaveu del grup Compromís per Mislata, Javier Gil Marín, sumarà el seu vot positiu en l’aprovació del Pressupost Municipal, uns comptes que ascendiran a més de 35 milions d’euros i que rebran també el ja anunciat suport del grup Ciutadans.

Una de les màximes prioritats en 2021, segons afirma l’alcalde Carlos Fernández Bielsa, “serà garantir el benestar social i ajudar als qui pitjor l’estan passant per la crisi derivada de la pandèmia, que ha augmentat les desigualtats. Per això pretenem que el pressupost de Benestar Social s’incremente notablement, més d’un 10%”. D’aquesta manera, “consolidarem les ajudes, bonos i xecs de diferents programes socials, així com l’ajuda a domicili a persones necessitades, un dels programes que més s’incrementarà en 2021”, afig Bielsa.

El portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, en una reunió mantinguda amb l’alcalde i la vicealcaldessa i portaveu del govern, María Luisa Martínez Mora, va exposar les seues propostes i demandes al pressupost. “Mislata comptarà amb uns pressupostos per al 2021 més ambiciosos, més socials, més justos i més concordes amb la situació actual; és el moment de sumar i resoldre totes les necessitats que urgeixen en el nostre municipi a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica que ens afecta”, explica Gil Marín, afegint que “cal deixar al marge les disputes polítiques, és hora d’estar unides i posar en marxa totes aquelles mesures que ajuden les nostres veïnes i veïns a eixir d’aquesta crisi el més ràpid i més ben possible”

Els comptes del pròxim exercici reforçaran aspectes en matèria social, mediambiental i econòmica. A més de l’augment de la despesa en Benestar Social i en les partides destinades a l’impuls econòmic i al pla de contingència sanitària, es crearan, entre altres, una nova línia pressupostària d’ajudes socials destinades a les famílies monoparentals i una altra d’ajudes per a promocionar al xicotet comerç, així com el desenvolupament de programes per a fer de Mislata una ciutat més amable amb el medi ambient i projectes de reurbanització per a continuar millorant l’accessibilitat del municipi, prioritzant al vianant i la mobilitat sostenible.

El govern municipal presentarà tots els detalls del pressupost per a 2021 dimecres que ve, indicant els percentatges de les diferents partides, així com l’increment de les inversions i de la xifra total d’uns comptes que superaran els 35 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =