caixa popular

L'Arnau de Vilanova-Llíria assegura que la plaga de paneroles a L'Eliana no solament afecta a l'ambulatori

SATSE

L'Arnau de Vilanova-Llíria assegura que la plaga de paneroles a L'Eliana no solament afecta a l'ambulatori
13/07/2018 -

El Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria assegura que la plaga de paneroles a L’Eliana que ha denunciat aquest divendres el Sindicat d’Infermeria Satse “és un problema de l’àrea municipal on se situa el centre de salut i habitatges de les zones pròximes al barranc”, per la qual cosa “no solament afecta el centre de salut”.

En un comunicat, el departament depenent de la Conselleria de Sanitat respon així als “problemes d’insalubritat” que ha posat en coneixement Satse, després de constatar “una invasió de paneroles, amb insectes que arriben a caure “damunt de pacients i treballadors, tant en l’ambulatori com en el Punt d’Atenció Continuada”.

El sindicat ha assegurat que és una situació que es repeteix “des de fa anys” i que s’agreuja per les altes temperatures de l’estiu fins a fer-la “insuportable” per als usuaris.

Sobre aquest tema, l’Arnau de Vilanova-Llíria recorda que “durant tot l’any, mensualment es realitzen tractaments preventius de desinfecció i desinsectació de les instal·lacions”. I recalca que “addicionalment s’actua a demanda cada vegada que es detecta la situació”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 13 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris