25n
25N
25N

La coberta de l'estadi municipal de Sueca cau sobre un edifici pel vent

La coberta de l'estadi municipal de Sueca cau sobre un edifici pel vent
20/01/2020 -

Les fortes ratxes de vent del temporal Gloria van arrancar aquest diumenge semàfors i la coberta de l’estadi municipal de Sueca (València), que va caure sobre un edifici sense causar danys personals. A més del municipi i la seua zona marítima, les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes han patit també les conseqüències, sense danys considerables, segons ha informat el consistori en un comunicat.

La coberta de l’estadi municipal ‘Antonio Puchades’ va ser arrancada per les fortes ratxes de vent que la van desplaçar fins a caure sobre l’edifici pròxim de la Fundació SASM. Segons el consistori, a pesar que l’estructura, en principi, sembla que no ha sigut afectada, els residents van ser reallotjats en altres dependències per a passar la nit.

Al llarg d’aquest dilluns s’espera que els bombers puguen començar a tallar i retirar part de la planxa, encara que prèviament s’ha de valorar “molt bé” la seguretat de la zona, atés que el vent a primera hora continua movent-la “amb força”, la qual cosa a més provoca un “gran soroll”.

Després de la valoració del risc per part dels tècnics, “s’estudiarà la millor manera d’actuar”. Es calcula que els treballs “duraran alguns dies”, segons ha informat el consistori.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha agraït el treball de la Policia Local, així com del departament de Serveis Municipals i de la resta de treballadors de la Comissió d’Emergències, que s’estan ocupant “a fons” perquè la ciutat torne a poc a poc a la normalitat.

En el nucli urbà, les ratxes de vent van arrancar semàfors, com el d’enfront del Pavelló Cobert, i van bolcar i van desplaçar contenidors. Les telefonades al 112 han sigut “constants”, especialment en la zona marítima. Les classes i activitats culturals i esportives han quedat suspeses durant tot el dia.

Al Mareny de Barraquetes, el trànsit es va veure interromput en la carretera en direcció a Cullera quan una planxa de grans dimensions es va desplaçar pel vent fins a la mateixa plaça Miraculosa.

Al Perelló, els desperfectes s’han registrat en una de les parets del càmping San Pascual i en les instal·lacions de la Cooperativa UNIPRO. En el càmping de Les Palmeres, cap a les 7.15 hores, s’ha declarat un incendi que ha afectat sis parcel·les, que han quedat “completament destruïdes”, sense danys personals.

Fins al lloc s’han desplaçat tres dotacions de bombers que han aconseguit apagar l’incendi. Per part seua, en la zona marítima també s’han deixat notar els efectes del temporal Gloria. El passeig marítim que uneix Les Palmeres amb La Loteria s’ha vist “seriosament afectat” en engolir-se la mar part de la seua estructura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa