25n
25N
25N

Quatre tractors de la Cooperativa Agrícola de Paterna col·laboren amb l'Ajuntament en les labors de neteja i desinfecció de la ciutat

Els agricultors eixiran al carrer amb els seus tractors tres vegades a la setmana, dilluns, dimecres i divendres, sempre que les condicions meteorològiques ho permeten

Quatre tractors de la Cooperativa Agrícola de Paterna col·laboren amb l'Ajuntament en les labors de neteja i desinfecció de la ciutat
31/03/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, gràcies a l’ajuda de la Cooperativa Agrícola de San Isidro del municipi, està reforçant des d’aquesta setmana les tasques de desinfecció i de neteja intensiva dels carrers i places de la ciutat a través de quatre tractors d’aquesta societat.

Cadascun d’aquests vehicles disposa d’una cova amb una capacitat d’entre 800 a 1.000 litres que es recarrega amb aigua i hipoclorit de sodi diverses vegades al dia per a desinfectar en profunditat diferents zones del municipi.

Els quatre tractors de la cooperativa recorreran diversos barris de Paterna en dies alterns, dilluns, dimecres i divendres, per a reforçar la higiene, neteja i salubritat de la ciutat i evitar així la propagació del coronavirus.

Durant el dia d’ahir, aquests tractors van estar pels barris de Campament, Santa Rita, Alborgí i Centre, on cadascun d’ells va polvoritzar 4.000 litres d’aquesta composició desinfectant.

Aquesta iniciativa se suma a la resta d’accions que està duent a terme l’Ajuntament des que va començar l’alerta sanitària per la Covid-19 i s’afig a les labors de suport a la neteja que realitza la Unitat Militar d’Emergències, en coordinació amb el consistori, en les zones de la ciutat més sensibles al contagi del virus.

I és que tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, l’Ajuntament juntament amb Gespa realitza una neteja a fons en tots els barris, incidint en ambulatoris, parades de metro i autobús, farmàcies, comerços oberts, etc. mitjançant l’aigualeig de carrers i la neteja de contenidors amb aigua a pressió i desodoritzant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 2 =