25n
25N
25N

Quatre morts per coronavirus a la Comunitat Valenciana, la xifra més baixa des del 19 de març

No es registrava una xifra tan baixa de morts per la COVID-19 des de fa 39 dies

Quatre morts per coronavirus a la Comunitat Valenciana, la xifra més baixa des del 19 de març
27/04/2020 -

3.901 són els casos actius de coronavirus en el territori valencià els quals es reparteixen entre els 641 de Castelló, els 1.009 d’Alacant i la resta, 2.251 pertanyen als casos actius de la província de València. A poc a poc la corba de morts es va aplanant, és a dir, que cada dia es computa un nombre inferior de defuncions.

No obstant això, als 18 morts d’ahir per la COVID-19, avui s’han computat 4 morts per coronavirus, la qual cosa equival a la xifra més baixa des del 19 de març, és a dir, no s’havia registrat un xifra tan baixa de morts per la COVID-19 des de fa 39 dies. D’aquesta manera, 1.194 són els morts totals que hi ha fins al dia d’avui en el territori valencià.

Després de gairebé un mes i mig de confinament, en l’àmbit nacional, Espanya supera els 220.000 casos positius acumulats, i de la mateixa manera, la xifra de recuperats supera ja els 110.000. D’altra banda, lamentablement la xifra nacional de defuncions és actualment de 23.521 segons el Ministeri de Sanitat.

Les dades ofertes per la Conselleria Sanitat Universal i Salut Pública mostren que les xifres dels casos per coronavirus en el territori valencià s’han acumulat fins als 11.400 casos en total i els recuperats ascendeixen a 6.243, totes aquestes dades el que fan és aplanar cada vegada més la corba de morts i fer pujar les gràfiques corresponents als recuperats i les altes metgesses. De la mateixa manera, cada vegada són menys els ingressats en les Unitats de Vigilància intensiva (UCI), segons les dades ofertes per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + dos =