25n
25N
25N

Quatre detinguts per intentar segrestar un camioner per a aconseguir 1861 kgs de cocaïna

Quatre detinguts per intentar segrestar un camioner per a aconseguir 1861 kgs de cocaïna
10/04/2021 -

El passat 16 de juny de 2020 un camioner es trobava fent un descans en la conducció, fins a l’hora en la qual havia d’entregar una càrrega de suc de pinya, en una important empresa de sucs de la província de València.

Quan es dirigia al seu camió carregat amb un contenidor que havia recollit eixe matí en el Port de València, diversos homes li van oferir una gran quantitat de diners si els permetia emportar-se el camió. Davant la seua negativa diverses persones van tractar de segrestar-li introduint-li a l’interior d’una furgoneta. Davant la gran resistència que va oposar i l’alarma causada pel forcejament entre altres clients que es trobaven en l’establiment, els segrestadors van cessar en la seua obstinació.

Després de revisar la càrrega que transportava el contenidor la Guàrdia Civil va trobar 1861 kg de cocaïna en bosses de color negre ocultes amb la resta de la mercaderia.

Les investigacions de la Guàrdia Civil han donat com a resultat la identificació i detenció de quatre integrants d’aquesta organització, tres d’ells vinculats a l’operativa del transport de contenidors en el Port de València.

Segons es deriva de les investigacions, l’intent de segrest es va dur a terme per un error en l’adjudicació del contenidor a l’empresa que havia de transportar el suc de pinya. L’empresa de transport havia de desviar el contenidor fins a un punt acordat, extraure la cocaïna que transportava i posteriorment entregar la mercaderia en la seua destinació.

Després de l’error i davant la possible pèrdua dels 1861 kg de cocaïna, l’organització va tractar de segrestar el conductor del camió que desconeixia la càrrega oculta que transportava.

Un dels detinguts ha romàs durant un temps ocult en un país europeu fins que va pensar que ja no corria perill de ser identificat i posteriorment detingut.

Les detencions s’han dut a terme a Museros, Rocafort i València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + divuit =