25n
25N
25N

Quatre autors participen en la nova edició del projecte de l’IVC Insula Dramataria Josep Lluis Sirera

Quatre autors participen en la nova edició del projecte de l’IVC Insula Dramataria Josep Lluis Sirera
19/11/2019 -

El Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera, impulsat per la direcció adjunta d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura, dóna a conéixer el nom de les quatre autores i autors que conformaran l’edició de 2020.

A la convocatòria s’han presentat un total de 38 propostes de les quals s’ha fet una primera selecció de tretze projectes. D’aquest primer grup seleccionat s’ha centrat l’interés, la reflexió i el debat per a la tria final en un total de set projectes presentats per Guadalupe Sáez, Lucía Sáez, Paula Llorens, Borja López Collado, Víctor Sánchez Rodríguez, Xavier Puchades i Xavo Giménez.

Finalment, els quatre projectes seleccionats per formar part del Laboratori han sigut: ‘Animal’ de Lucía Saez, ‘Yana’ de Paula Llorens, ‘Hasta setenta veces siete’ de Víctor Sánchez Rodríguez i ‘Com si el món estiguera mort’ de Xavier Puchades.

En el procés de valoració dels projectes han intervingut diversos factors i criteris d’equilibri, temàtics, estilístics, potència teatral de proposta, paritat de gènere, relació amb la consigna proposada ‘Clàssics moderns’, així com l’experiència professional dels aspirants.

Per a la decisió s’ha tingut en compte la valoració no vinculant de les set autores i autors de la segona edició del Laboratori, i de manera determinant la del coordinador del laboratori, Paco Zarzoso, i la de Josep Maria Miró, prestigiós dramaturg català amb una solidíssima carrera professional com a dramaturg, director escènic i pedagog a l’Estat espanyol i a l’estranger.

Comença així aquesta tercera edició del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera 2020 del qual eixiran quatre textos fruit de reunions conjuntes, del contacte amb altres professionals escènics i de lectures dramatitzades de les obres. Els textos seran publicats al final de 2020 per l’IVC i coincidiran amb la posada en marxa de la següent edició del Laboratori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 7 =

caixaontinyent
paterna