25n
Orgull
Orgull

Quatre agents salven la vida a un jove que havia patit un infart a la platja de la Malva-rosa

Quatre agents salven la vida a un jove que havia patit un infart a la platja de la Malva-rosa
03/09/2019 -

Quatre agents de la setena Unitat de Districte Marítim de València han aconseguit salvar la vida a un jove de 21 anys després que aquest patira un infart a la platja de la Malva-rosa, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

Un banyista va alertar a dos agents que estaven realitzant un servei de vigilància a les 23.40 del passat dissabte per a avisar-los que un jove havia patit un infart en la riba de la platja, a l’altura de l’Hospital de la Malva-rosa.

Els agents van recórrer 300 metres a la carrera fins que van observar a un jove inconscient en posició de cúbit supí en l’arena, envoltat de persones que els van explicar que el xic s’havia desplomat i havia caigut a terra de sobte.

Els policies van comprovar que el jove es trobava sense pols i van iniciar una reanimació cardiopulmonar mentre demanaven una ambulància. A continuació, va arribar una altra patrulla que va atendre el jove amb un desfibril·lador fins que van arribar serveis sanitaris que el van traslladar a l’Hospital Clínic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =