25n
25N
25N

Quart simulacre d'evacuació a l'Ajuntament després d'una dècada sense realitzar-se

Quart simulacre d'evacuació a l'Ajuntament després d'una dècada sense realitzar-se
25/09/2019 -

Aquest matí s’ha realitzat un simulacre d’evacuació a les instal·lacions municipals de la plaça de l’Ajuntament en el marc de la programació de seguretat i prevenció que duu a terme la Regidoria de Gestió de Recursos. Efectius de la Policia Local i de Bombers, així com personal de Protecció Civil, han col·laborat en l’acció.

Tal com ha explicat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, «hem realitzat amb èxit el simulacre d’evacuació a l’edifici consistorial de la plaça de l’Ajuntament amb la intervenció de la Policia Local, Bombers i Protecció Civil, i coordinada des de la secció de Prevenció de Riscos Laborals de l’Ajuntament».

El simulacre ha començat amb l’alarma per l’existència de fum en unes escales, i immediatament s’ha desallotjat tots els treballadors i treballadores, així com usuaris i usuàries que estaven en eixe moment a les dependències municipals. «Per a aquest govern –ha subratllat la regidora– és prioritària la seguretat del personal i usuaris dels edificis municipals, i per això fem aquest tipus d’actuacions que ens confirmen que tots els sistemes de seguretat i els protocols funcionen perfectament».

Luisa Notario ha recordat que, des de l’any 2016 el govern municipal fa simulacres amb periodicitat anual, «després d’una dècada sense efectuar aquest tipus d’accions de prevenció a la casa consistorial», ha subratllat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + quinze =

CCCC
torrent