25n
25N
25N

Almàssera, Meliana, Faura i Manises, les localitats agraciades amb un quart premi

El número premiat ha sigut el 38.341 que repartirà 200.000 euros a la sèrie

Almàssera, Meliana, Faura i Manises, les localitats agraciades amb un quart premi
22/12/2020 -

La Comunitat Valenciana està sent una de les comunitats autònomes afortunades en el Sorteig Extraordinari de Nadal de 2020. I és que després que la Grossa de Nadal haja caigut en tres localitats del territori valencià, ara, un altre quart premi cau a Almàssera, Meliana, Manises i Faura (València). El número premiat ha sigut el 38.341 i repartirà 200.000 euros a la sèrie. Aquest número també s’ha repartit entre altres ciutats espanyoles com Vigo, Roquetas de Mar o Madrid.

A més, l’altre quart premi també ha caigut a la província de València. Concretament, a les localitats valencianes de Manises, Ontinyent i Cullera amb el número 75.981, que repartirà 200.000 euros a la sèrie.

No obstant això, no han sigut els únics premis que han caigut a la Comunitat Valenciana, ja que a més del tercer premi que ha caigut a Torrevieja (Alacant) amb el número 52.472, també han caigut dos cinquens premis que s’han repartit per diferents municipis de la província d’Alacant, Castelló i València.

Els premis del Sorteig Extraordinari de Nadal d’import inferior o igual a 40.000 euros no estaran subjectes al gravamen especial sobre els premis de determinades loteries, segons els límits que va fixar la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat del 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =