caixa popular

Quant costarà la volta al cole als valencians?

Enguany la volta al cole s’incrementarà en un 7% respecte a l’any passat

Quant costarà la volta al cole als valencians?
21/08/2017 -

Es va acostant la volta al cole, i tot apunta al fet que serà més cara que l’any passat. I és que la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana ha anunciat que les famílies valencianes gastaran una mitjana de 178 euros per alumne escolaritzat en un col·legi públic, mentre que la quantitat ascendeix en els centres concertats, que serà de 591 euros per alumne, i en els privats, la despesa mitjana serà de 1.640 euros. Unes xifres que suposen un augment del 7% respecte a l’any anterior.

Així mateix, la Unió de Consumidors afig que a aquestes quantitats, que correspondrien a despeses d’uniforme, material i menjador, caldria afegir el cost dels llibres, uns 300 euros aproximadament, sempre que no es participe en la Xarxa Llibres, impulsada per la Conselleria d’Educació, que suposa l’estalvi de quasi 350 euros per fill escolaritzat.

D’altra banda, i encara que la pujada en mínima, respecte al curs anterior, des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana també han volgut aconsellar a les famílies valencianes sobre algunes mesures que haurien d’adoptar per a intentar reduir el consum escolar. En aquest sentit, a més de repassar el material escolar que tenim per a comprar solament el necessari, es recomana comparar preus entre els diferents establiments i, per tant, no adquirir tot el material en el mateix comerç.

A més, han afegit que per a estalviar en la volta al cole és important fugir de les marques i els productes amb publicitat, així com no acudir als crèdits ràpids, ja que solen tenir uns interessos bastant elevats, que podrien afectar a l’economia familiar.


mostra viva 2018

Més notícies

1 Comentari

  1. Laura Ribas
    Laura Ribas febrer 20, 16:42

    La verdad que los padres tenemos que hacer verdaderos números para poder costearnos los gastos que supone la educación de nuestros hijos. Visto que los libros prácticamente cada año cambian, nos resulta muy difícil que puedan ser reutilizados. (En mi caso tengo dos hijos que se llevan 2 años de edad) En el único aspecto que he podido ahorrar es en el resto de compras de artículos escolares. Gracias a internet se pueden comparar muchos precios y encontrar tiendas de papelería online con precios baratos y con la ventaja de que puedes recibirlo en tu casa, sin tener que desplazarte. Además me supone evitar colas, y tumultos de gente en las grandes superficies, los días antes de comenzar el curso

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris