25n
Orgull
Orgull

Quan començarà la vacunació per al grup de 30 a 39 anys

El 17 de juliol és la data que es remena per a iniciar aquest procés d’immunització, segons ha avançat el president Ximo Puig

Quan començarà la vacunació per al grup de 30 a 39 anys
21/06/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat aquest dilluns que espera que la Comunitat Valenciana puga començar a vacunar a les persones d’entre 30 i 39 anys a partir del 17 de juliol, “si continua el ritme de subministraments amb la mateixa intensitat”.

És més, Puig creu que “és possible que en algunes comarques, en alguns departaments, s’avance abans perquè no en tots és possible la mateixa velocitat”, però per a això, ha puntualitzat que “l’important és saber si a l’agost es consolidarà el subministrament de Pfizer i si es va recuperant tot el de Janssen, que en aquests moments s’ha retardat”.

Dependrà de tots aquests condicionants que en l’estiu la Comunitat Valenciana siga capaç d’arribar a l’objectiu del 70% d’immunització, ha explicat el president, en el transcurs d’una visita al polígon industrial Pla de Carrasses, situat a Llíria (València).

El cap del Consell ha precisat que s’ha començat ja amb la segona dosi de 60 a 65 anys, s’està avançant en AstraZeneca i també en la de 65 a 69 bàsicament amb Pfizer o Moderna.

“Estem pràcticament en la mitjana” espanyola quant a la vacunació de la població, ha assegurat, ja que “en aquests moments s’està recuperant el que es va perdre inicialment perquè la nostra piràmide d’edat és més jove que altres CCAA i això s’està recuperant”.

En tot cas, Ximo Puig ha reclamat al Govern d’Espanya que “ha de ser àgil a l’hora de compensar aquelles dosis que estem inoculant a persones desplaçades”.

No obstant això, el president ha volgut deixar clar que d’això “mai voldria fer polèmica perquè crec que és molt important que s’entenga que la Comunitat Valenciana és una comunitat acollidora i nosaltres volem que vinguen totes les persones a passar l’estiu amb nosaltres i que en cap cas serà rebutjada la seua vacunació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − un =