25n
25N
25N

Quan obrin les piscines a València: data d'obertura i horaris

Informa’t de totes les dates d’obertura de les piscines municipals de València i l’horta

Quan obrin les piscines a València: data d'obertura i horaris
15/06/2020 -

València ja està en fase 3, i les piscines municipals es preparen per a la seua reobertura. A València Extra, et contem quan obrin les piscines a València ciutat, però també als pobles de la seua àrea metropolitana. Això sí, totes aquestes instal·lacions estan subjectes a una reducció de l’aforament del 30% i, per tant, a la necessitat de demanar cita prèvia per a poder gaudir de les piscines aquest estiu:

Les piscines descobertes de Benicalap i el Complex Esportiu de Piscines de Parc Oest obriran al públic el dissabte, 20 de juny; mentre que les piscines de Natzaret, El Palmar i la de Castellar Oliveral s’estima que reòbriguen a partir del 27 de juny.

Quant a les piscines de l’àrea metropolitana de la ciutat, Massamagrell i Torrent ja han confirmat que, aquest estiu, obriran les seues piscines municipals amb totes les garanties de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries. Així mateix, la piscina de Quart de Poblet ha anunciat que obrirà l’1 de juliol en dos torns: de 10.30 a 14.30 hores, i de 15.30 a 19.30 hores per a garantir que tots els veïns i veïnes puguen gaudir d’aquesta instal·lació.

A més, durant la fase 3 també es reactivaran altres sectors d’oci. En aquest sentit, la fase 3 permetrà ampliar les terrasses al 100%, amb una ocupació màxima de 20 persones per taula, i es permetrà el consum en barra, encara que garantint la distància de seguretat. A més, les discoteques i bars d’oci nocturn podran obrir amb un terç de l’aforament, però sense fer ús de la pista de ball.

Per descomptat, les activitats de turisme actiu i de naturalesa es permetrà per a grups de 30 persones, i els zoològics i aquaris tornaran a obrir les portes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =