25n
25N
25N

Cs critica la "nefasta gestió" en el Compte General i que el Consell gaste de manera desproporcionada

Cs critica la "nefasta gestió" en el Compte General i que el Consell gaste de manera desproporcionada
30/12/2019 -

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha destacat que l’informe de fiscalització del Compte General de la Generalitat de l’exercici 2018 “posa de manifest la nefasta gestió” del govern valencià, al mateix temps que ha lamentat que el “l’elevat dèficit va en augment per un Consell que prioritza continuar gastant de manera supèrflua i desproporcionada”.

Així ho ha manifestat la diputada de Cs Ruth Merino després que aquest dilluns el síndic major de Comptes, Vicent Cucarella, haja entregat l’informe al president de les Corts, Enric Morera. En el, la Sindicatura crida l’atenció “per l’augment del dèficit respecte a l’exercici anterior” i assenyala que aquesta circumstància “trenca la tendència dels tres últims anys”, en els quals “ha estat reduint-se”.

La parlamentària ha titllat de “greu irresponsabilitat” l'”incloure en els pressupostos autonòmics una previsió d’ingressos de 1.325 milions d’euros ficticis que impediran complir amb les partides corresponents durant l’any vinent”.

“Des de Cs anem advertint d’aquests comptes irreals des de la passada legislatura, una mica del que també alerta ara la pròpia Sindicatura”, ha agregat.

Al seu judici, els resultats “negatius” derivats d’aquest informe “podrien haver-se evitat amb una adequada gestió” per part del Consell, que “està posant a la Comunitat Valenciana en una situació gens favorable”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus