25n
25N
25N

Cs: "El tripartit ha sigut incapaç de canviar el model productiu i de crear ocupació de qualitat"

Cs: "El tripartit ha sigut incapaç de canviar el model productiu i de crear ocupació de qualitat"
02/04/2020 -

El diputat de Cs en Les Corts Valencianes Tony Woodward ha criticat aquest dijous, davant les dades de la desocupació el mes de març registrada en la Comunitat, que l’augment de l’atur demostra que el Consell del Botànic “ha sigut incapaç, en cinc anys de govern, de canviar el model productiu i de crear ocupació estable i de qualitat”.

Tony Woodward ha indicat en un comunicat que les dades dels 35.565 aturats més al març a causa de la crisi originada pel coronavirus “són només l’inici”, ja que cal sumar “els més de 230.000 afectats per un ERTO i el nombre d’autònoms que es veuran obligats a abaixar la persiana”.

“El futur, si no s’actua amb urgència, serà devastador”, ha apuntat, i ha afegit que des de Ciutadans “fa cinc anys que estem posant l’accent sobre les estèrils polítiques del tripartit per a posar fi a la precarietat laboral.

Al seu judici, “les mesures implementades pels diferents governs sols han creat més incertesa” i ha donat la mà al Consell “per a buscar solucions”, al mateix temps que ha insistit en la “necessitat” de reestructurar el pressupost de la Generalitat per a crear un fons de contingència contra el coronavirus.

Sobre aquest tema, el diputat de Cs ha advocat per combatre la crisi sanitària i la crisi econòmica, “invertint més en la recuperació i en la creació d’ocupació, en una ocupació estable, digne i de qualitat, que puga afrontar amb garanties noves crisis”. “És el moment que el Consell deixe de costat la seua ideologia i aprove mesures urgents per a evitar la destrucció econòmica”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 12 =

bombers
bombers
Valencia activa