25n
25N
25N

Cs demana a Sanitat que garantisca la seguretat laboral en totes les empreses que continuen amb la seua activitat

Cs demana a Sanitat que garantisca la seguretat laboral en totes les empreses que continuen amb la seua activitat
20/03/2020 -

Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha demanat a la Conselleria de Sanitat i a la d’Economia que garantisquen la seguretat laboral en totes les empreses valencianes que continuen amb la seua activitat durant la situació de crisi sanitària causada pel coronavirus.

La diputada de Cs Yaneth Giraldo ha manifestat en un comunicat la seua “preocupació” pels nombrosos treballadors que acudeixen diàriament als seus llocs de treball en diferents sectors, “però en els quals no s’estan seguint totes les directrius necessàries d’higiene i seguretat marcades pel Govern, per exemple, molts encara han de continuar fitxant a través del sistema d’empremta dactilar, amb el perill que això suposa en aquests moments”.

“Tots coneixem a persones que continuen ocupant físicament el seu lloc, davant la impossibilitat de teletreballar i, lamentablement, moltes empreses no saben com seguir aqueixes mesures o, si les que han aplicat, són les correctes”, ha afegit.

Per això, la portaveu de Sanitat de Cs ha demanat “que es coordinen les diferents àrees del Consell competents en aquesta matèria per a elaborar una instrucció, un document base, que servisca de guia a les empreses i sectors públics i privats, on es dicten unes normes homogènies per a maximitzar la seguretat sanitària”.

Finalment, la diputada ha instat a “prendre totes les precaucions individualment, llavar-se les mans amb assiduïtat i mantindre la distància física recomanable, per a aconseguir eixir d’aquesta crisi com més prompte millor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 11 =