25n
25N
25N

Cs reclama que les universitats adapten els criteris d'avaluació a la nova modalitat no presencial

Cs reclama que les universitats adapten els criteris d'avaluació a la nova modalitat no presencial
18/05/2020 -

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts Fernando Llopis ha demanat al Consell que inste al conjunt de les universitats valencianes a adaptar els criteris d’avaluació davant la nova modalitat no presencial que caldrà dur a terme davant l’eventualitat del coronavirus i la suspensió de les classes.

Segons ha explicat en un comunicat el també portaveu d’Universitats de Cs en Les Corts, la normativa estableix “com a dret dels estudiants” que es facen públiques les normes que han de regular la verificació dels coneixements de l’alumnat en els centres.

“Si bé és cert que cada universitat ha publicat el seu corresponent reglament respecte a convocatòries, procediment o desenvolupament dels exàmens, no s’ha contemplat en cap dels reglaments la possibilitat de dur a terme una avaluació via telemàtica”, ha assenyalat el diputat.

“El nostre sistema públic universitari s’ha regit, fins ara, per un model de docència i avaluació presencial, però la crisi de la Covid-19 ha suposat una bolcada i ha generat gran incertesa tant per als docents com per a l’alumnat”, ha manifestat.

Per això, per al parlamentari, “davant la imminent fi del curs lectiu, es fa imprescindible actualitzar els reglaments, de manera que puguen ser presos com a referència per a futures eventualitats en les quals el desenvolupament normal de les classes presencials no siga possible”.

“Sempre serà preferible disposar d’una normativa actualitzada, i que no siga necessari utilitzar-la, a no estar preparats i haver d’improvisar enfront de situacions inesperades”, ha conclòs Llopis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dotze =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus