25n
25N
25N

Cs proposa uns pressupostos de "base zero" per a afrontar les conseqüències econòmiques

Cs proposa uns pressupostos de "base zero" per a afrontar les conseqüències econòmiques
08/06/2020 -

El grup de Cs en Les Corts proposa uns pressupostos autonòmics de “base zero” per a 2021 dirigits a fer front a les conseqüències econòmiques del coronavirus en la Comunitat Valenciana.

Aquesta metodologia es basa a elaborar els comptes identificant i reordenant partides “obsoletes o prescindibles” per a destinar-les a les necessitats prioritàries marcades de moment d’excepcionalitat.

L’objectiu és avaluar i ordenar els comptes públics de manera eficaç i dissenyar unes que “per fi siguen realistes sense despeses supèrflues”, explica el diputat Tony Woodward en la proposició no de llei (PNL) urgent.

Per al grup ‘taronja’, uns pressupostos d’aquest tipus permetrien als valencians superar amb èxit l’escenari post-Covid. Exigeix així al Botànic que “deixe a un costat el còpia i pega dels comptes anteriors” i li allarga la mà de nou per a “actuar de manera responsable”.

“Fins al moment, els pressupostos del tripartit (PSPV, Compromís i Podem) han sigut ficticis i irrealitzables i s’han centrat a acontentar els socis i les seues aspiracions partidistes en detriment dels interessos dels valencians”.

En conseqüència, Cs creu que el xoc econòmic i financer provocat per la Covid-19 demostra que “aquests comptes no eren les més adequades”. Arribats a aquest punt, urgeix a “anticipar-se i treballar junts per a escometre la situació que ens ve amb garanties i frenar tot el possible una destrucció econòmica que després siga irrecuperable”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 5 =