25n
25N
25N

Cs proposa que À Punt oferisca espais publicitaris gratuïts a comerços afectats per la crisi

Cs proposa que À Punt oferisca espais publicitaris gratuïts a comerços afectats per la crisi
19/06/2020 -

Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes ha registrat una Proposició No de Llei (PNL) perquè À Punt oferisca espais publicitaris gratuïts durant els mesos de juliol, agost i setembre a comerços afectats per la crisi del coronavirus.

Segons ha explicat el diputat de Cs Fernando Llopis, la pandèmia ha provocat “una gran caiguda de l’activitat comercial”, per la qual cosa ha considerat que “és el moment que moltes empreses i comerços es donen a conéixer amb l’objectiu de recuperar la demanda”, ha indicat la formació en un comunicat.

Sobre aquest tema, ha afirmat que “la gran majoria de les petites empreses no poden permetre’s el cost d’una campanya publicitària” i que “À Punt Mitjana té la funció de servei públic, per la qual cosa és un canal idoni per a donar visibilitat a aquests comerços”.

El parlamentari de la formació liberal ha comentat que “hi ha més de 400.000 treballadors afectats per un ERTO en la Comunitat Valenciana, s’espera una caiguda del PIB autonòmic del 7 per cent i l’atur ha pujat fins a les 440.517 persones”. “Són dades que alerten de la intensitat de la pèrdua de renda i ús dels valencians que amenacen el nostre desenvolupament”, ha afegit Llopis.

Més informació

1 Comentari

  1. Muybuenaidea
    Muybuenaidea juny 19, 12:27

    La publicidad va a ser un elemento esencial para salir adelante. Dar visibilidad a pequeños y medianos proyectos que no tienen una gran capacidad para anunciarse ayudará a llevar mejor esta situación. Una buena gestión de estos espacios publicitarios también salvará a muchas empresas y trabajadores de tener que echar el cierre.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + onze =