25n
25N
25N

Cs demana a Educació que desenvolupe una plataforma "potent" que garantisca l'educació online "de qualitat"

Cs demana a Educació que desenvolupe una plataforma "potent" que garantisca l'educació online "de qualitat"
14/04/2020 -

El grup de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha demanat a la Conselleria d’Educació que desenvolupe “una plataforma potent i eficaç que permeta garantir l’educació online de qualitat durant el temps que estiguen suspeses les classes presencials a causa del coronavirus”.

Així ho ha sol·licitat la portaveu adjunta de Cs Merche Ventura, que critica “la falta de previsió de la Conselleria, que no ha dotat de suficients recursos ni ha tingut previst un pla de contingència que permetera el desenvolupament normal de les classes davant imprevistos com aquest”.

“És una vergonya que, en ple segle XXI, la Comunitat Valenciana haja demostrat que no està preparada per a fer front al repte de la docència a distància”, ha manifestat Ventura, qui ha assegurat que la plataforma posada en marxa per la Conselleria “no funciona correctament i es col·lapsa en nombroses ocasions perquè no té capacitat perquè es connecten tants usuaris alhora”.

A més, la portaveu d’Educació de Cs també ha enlletgit al Consell que “no s’haja donat la formació adequada en el maneig d’aquestes eines tecnològiques als professors, que s’han vist obligats per les circumstàncies a adequar els continguts”.

Segons la diputada, el conseller d’Educació, Vicent Marzà, va anunciar cursos de formació per al professorat per a aquesta setmana, però “després d’un mes amb les classes suspeses, aquesta iniciativa arriba tard i la realitat és que molts han hagut d’aprendre de manera autodidàctica”.

“El resultat d’aquest desistiment per part del Consell és que la qualitat i resultats acadèmics de milers d’escolars es veuran perjudicats aquest curs, per la qual cosa es fa imprescindible, ara encara més, augmentar la inversió per a garantir un futur preparat per a l’ensenyament virtual”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tres =