25n
25N
25N

Cs proposa oferir llits a altres autonomies si hi ha disponibilitat: "El virus no entén de fronteres"

Cs proposa oferir llits a altres autonomies si hi ha disponibilitat: "El virus no entén de fronteres"
06/04/2020 -

La portaveu de Sanitat de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Yaneth Giraldo, ha proposat oferir llits a altres comunitats autònomes, sempre que hi haja disponibilitat, perquè “el coronavirus no entén de fronteres ni d’ideologies”.

En un comunicat, la diputada ha instat a la Conselleria de Sanitat que compte “amb tots els mitjans, tan públics, com a privats, per a descongestionar el sistema” i ha indicat que els hospitals privats en aquests moments tenen menys pressió assistencial, per la qual cosa “es poden aprofitar més i, fins i tot, oferir ajuda a altres autonomies sempre que siga possible”.

D’altra banda, Giraldo ha recordat el decàleg sanitari de Cs que proposa un plus de productivitat per als sanitaris i demana més protecció i més proves. En concret, ha afirmat que “és urgent incrementar els equips de protecció per al personal de l’Atenció Primària, que és junt, amb les urgències, la primera barrera contra la Covid-19”.

“Ens agradaria saber què s’està fent des del Consell per a garantir la total seguretat dels professionals sanitaris en els seus llocs de treball i per a reforçar les plantilles davant les baixes ocasionades per contagi”, ha declarat la portaveu de Sanitat de Cs.

També ha sol·licitat que es “preparen les zones per a la realització dels test des del cotxe” i que es duguen a terme reunions entre la consellera i els portaveus de sanitat per a “posar en comú propostes i dubtes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 14 =

CCCC
torrent