25n
25N
25N

Cs exigeix una junta de portaveus perquè Ribó explique el pla de l'inici del curs i el 9 d'Octubre

Cs exigeix una junta de portaveus perquè Ribó explique el pla de l'inici del curs i el 9 d'Octubre
31/08/2020 -

El portaveu de Ciudadanos (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit a l’alcalde, Joan Ribó, convocar la junta de portaveus per a donar compte de com ha planificat el consistori l’inici del curs aquest mes de setembre i la decisió que ha adoptat el govern municipal sobre la celebració del 9 d’Octubre.

“Entenem que és necessària una junta de portaveus aquesta primera setmana de setembre perquè l’alcalde explique com serà la tornada a escola en els col·legis municipals i les escoles infantils de gestió municipal”, ha dit Giner en un comunicat.

El portaveu de Cs veu “molt urgent” saber “en quina situació es troba la concessió del xec escolar, les ajudes menjador, quines mesures de seguretat hi haurà a les escoles municipals i si les línies de l’EMT es reforçaran quan comence la universitat”.

“Lògicament, amb la situació de risc que existeix, necessitem un gran servei de l’EMT que vaja tant als campus dels Tarongers com el de Burjassot”, ha apuntat.

Així mateix, Giner s’ha mostrat “molt preocupat” per “què passarà amb l’hostaleria i el comerç que demà, 1 de setembre, ha d’apujar la persiana”. “Si no ho fan, llavors entrarem en un vertader problema a la ciutat de València i volem saber si Ribó té aquest assumpte controlat i planificat”, ha subratllat.

D’altra banda, el portaveu de la formació taronja ha instat a Ribó a ser “transparent” sobre els índexs de risc de la Covid-19 en el clavegueram. “Des de principis d’agost no hem rebut a penes informació oficial”, ha criticat.

“M’agradaria saber també, com s’està preparant València per a rebre fons europeus, que recorde que seran més de 140.000 milions d’euros. El 14 d’agost em vaig reunir amb l’alcalde per a tractar aquest assumpte i ens agradaria que ens informara que passos s’han donat sobre aquest tema des de llavors”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =