25n
25N
25N

Cs exigeix a Ribó i Gómez "frenar la deterioració de les Falles i de JCF" i insisteix a "apartar" a Fuset

Cs exigeix a Ribó i Gómez "frenar la deterioració de les Falles i de JCF" i insisteix a "apartar" a Fuset
22/02/2020 -

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que l’alcalde de ciutat, Joan Ribó, “amb la complicitat de la portaveu socialista, Sandra Gómez, està contribuint a la deterioració de la imatge de les Falles i de la Junta Central Fallera (JCF) mantenint al regidor Pere Fuset com a responsable de Festes i president del màxim organisme faller”.

“El tàndem Compromís-PSOE ha d’apartar a Fuset de les seues funcions immediatament”, ha sentenciat Giner, al mateix temps que ha defensat que Ribó “no pot mantindre’s en les seues tretze amb Fuset quan se li va si s’ha de jutjar per una defunció i a més s’investigarà si va prevaricar”.

Així mateix, Giner ha remarcat que el seu grup va sol·licitar dijous passat en la comissió de Cultura “apartar a Pere Fuset de les seues funcions com a regidor de festes i màxim representant de JCF”.

D’altra banda, Giner i la regidora de Cs Amparo Picó han denunciat que l’actual secretari general de la JCF “va signar documents il·legalment a la fi de juliol de 2019 sense haver pres possessió del càrrec, mentre hi havia una persona que en aqueixos moments sí que exercia el càrrec”. “La deriva de la gestió de Fuset esguita també a la JCF”, ha criticat Giner.

El portaveu de Cs en el consistori ha criticat que “Ribó i Gómez permeten que el regidor de Cultura Festiva mantinga una malíssima gestió de les nostres festes majors”. “El secretari general de JCF va signar convocatòries i documents sense haver sigut nomenat, quan en aqueixos moments hi havia un secretari”, ha detallat.

CS DEMANA LA DIMISSIÓ DEL SECRETARI GENERAL DE JCF

Sobre aquest assumpte, Picó ha anunciat que el seu grup demanarà la dimissió del secretari general de la JCF per “signar documents il·legalment una setmana abans de prendre possessió” i, a més, sol·licitaran explicacions en el Consell Rector.

“L’actual secretari general va prendre possessió l’1 d’agost, tal com figura en l’acta de la Junta de Govern del 26 de juliol, i va signar documents des del 23 de juliol, quan qui estava en el càrrec era Ramón Estellés”. “La JCF va tindre durant nou dies dos secretaris generals”, ha denunciat Picó.

D’altra banda, Cs demanarà anul·lar la convocatòria extraordinària per a triar els jurats de les Falleres Majors, la de l’assemblea de setembre i la resolució de la Comissió de Recursos i Reglament, a més d’altres convocatòries, com els concursos de play-backs, major i infantil, i la dels Balls Regionals.

Finalment, Picó ha insistit que “a aquesta lamentable gestió se suma la problemàtica venda d’entrades de la Gala Fallera”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + dos =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus