25n
25N
25N

Cs exigeix la dimissió "immediata" de Marco com a directora d'À Punt després de ser citada per presumpta prevaricació

Cs exigeix la dimissió "immediata" de Marco com a directora d'À Punt després de ser citada per presumpta prevaricació
03/05/2019 -

El líder de Ciutadans (Cs) Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha exigit la dimissió “immediata” de la directora d’À Punt, Empar Marco, després de la seua citació al costat del president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, per una querella de prevaricació que va interposar el PP.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Paterna (València) els ha citat arran de la querella presentada pel PP per prevaricació, tant en l’adjudicació d’un contracte per 1,3 milions a una empresa per a la producció d’una sèrie com en contractes menors subscrits amb deu persones físiques i de tres directius sense complir els principis d’igualtat, publicitat, mèrit i capacitat.

Davant aquesta situació, Cantó ha criticat en un comunicat que el Govern valencià “utilitze els mitjans públics com a arma de negociació del Consell” i ha reclamat que es garantisca la seua sostenibilitat i “despolitización”.

“La gestió dels mitjans públics valencians, convertits en una eina de propaganda de Compromís, ha sigut nefasta i incompetent des del primer moment”, ha reiterat el candidat ‘taronja’.

També ha retret a Marco que “ni tan sols haja sigut capaç de complir amb uns índexs d’audiència dignes ni d’aconseguir els objectius en ingressos per publicitat”. Ha posat com a exemple que “en el seu primer any de vida, À Punt només ha recaptat el 20% del total d’ingressos previstos, la qual cosa es tradueix en una mica més de 800.000 euros del total de quatre milions inicialment programats”.

Paral·lelament, Cantó ha reclamat a la Generalitat que “no utilitze À Punt com una arma de negociació en la formació del nou Consell, sinó que prevalga el servei públic de la radiotelevisió valenciana per a tots els ciutadans”.

Ha tornat a reivindicar “uns mitjans de comunicació públics completament despolititzats, plurals i sostenibles quant al seu pressupost i plantilla, perquè no acaben convertint-se en una nova Canal 9”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 1 =