25n
25N
25N

Cs critica la "paralització" de 92 equipaments públics previstos per als barris

Cs critica la "paralització" de 92 equipaments públics previstos per als barris
09/07/2020 -

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València ha criticat “la paralització de 92 equipaments públics promoguts des de diferents administracions, des de fa anys”. Un fet del qual aquesta formació assegura tindre constància arran de formular una pregunta a la comissió de Desenvolupament i Renovació Urbana del mes de juny.

“Al maig, preguntem quantes obres tenia l’ajuntament en tràmit després de conéixer que la concessió del permís a Sanitat per al Centre de Tres Forques havia tardat més d’un any. Vam voler saber quantes peticions de l’administració autonòmica i estatal estaven en procés i quan s’havien sol·licitat. No vam tindre resposta i insistim al juny”, ha manifestat el regidor de Cs, Narcís Estellés.

Sobre aquest assumpte, Estellés ha exigit a la regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, que emprenga accions per a “desbloquejar la situació de manera urgent”. “És irresponsable que l’equip de govern bloquege el desenvolupament de la ciutat i el benestar dels veïns mantenint 92 expedients en els calaixos”, ha censurat.

El regidor explica, en un comunicat, que “existeixen 92 expedients de llicència oberts. La majoria d’ells són antics i estan paralitzats davant la falta d’actuacions per l’administració sol·licitant i pendents d’arxiu i, en aqueixa situació, segons ens comuniquen, figuren altres anteriors a 2015, però no s’han pogut incorporar al llistat existent, que segons la delegació de Renovació Urbana no ens poden entregar perquè han de depurar la informació disponible informàticament”.

“Continuarem insistint fins que se’ns entreguen aquest llistat”, ha conclòs Estellés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − set =