25n
25N
25N

Cs demana ampliar les ajudes als autònoms perquè arriben a tots els afectats

Cs demana ampliar les ajudes als autònoms perquè arriben a tots els afectats
18/08/2020 -

La diputada de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes Ruth Merino ha exigit al Consell que amplie la partida d’ajudes als autònoms perquè arriben a tots els afectats pel coronavirus, alhora que ha denunciat que la partida de 57 milions d’euros era “insuficient”, com demostra que “només hagen rebut la subvenció 45.000 dels 126.000 sol·licitants”.

D’aquesta manera, la portaveu adjunta de Cs ha reclamat en un comunicat “més pressupost” perquè cobren tots els autònoms que compleixen els requisits però que no han percebut l’ajuda per “falta de fons”.

A més, la diputada ha instat al Govern Valencià a “assumir, durant els mesos de juliol, agost i setembre, la quota d’autònoms d’aquells professionals que no han tingut dret a cap mena d’ajuda durant l’estat d’alarma i que hagen vist reduïts els seus ingressos de manera considerable”.

“No és just que mentre se’ls obliga a tancar se’ls continuen cobrant les quotes”, ha subratllat Merino, al mateix temps que ha advocat per “donar una especial atenció als autònoms que es dediquen a l’oci nocturn”.

La diputada de Cs ha conclòs que “el Consell ha de prioritzar la despesa i destinar recursos al que importa, com és no deixar caure als autònoms i als empresaris valencians”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =