25n
25N
25N

La Creu Roja i el col·legi Gregori Mayans presenten a l'Ajuntament de Xirivella el projecte Ciutat 11

La Creu Roja i el col·legi Gregori Mayans presenten a l'Ajuntament de Xirivella el projecte Ciutat 11
10/07/2020 -

El treball d’investigació, que recull moltes propostes en matèria de sostenibilitat i accessibilitat, es va iniciar a l’escola al novembre i s’ha continuat treballant durant tota l’etapa del confinament fins que ahir va ser presentat a l’Ajuntament en presència de l’alcalde, Michel Montaner, i els regidors d’Educació i Serveis Socials, Encarna Martí i Roberto Montañés, respectivament.

A l’acte, celebrat al saló de plens del consistori, hi van estar presents també l’alumnat involucrat junt amb algunes famílies que han col·laborat com a comunitat educativa en el desenvolupament del projecte i els representants de la Creu Roja.

La presidenta de la Creu Roja, Aguas Vivas García, va agrair al “futur de Xirivella”, en referència a l’alumnat, la seua implicació i resposta a un projecte que ha estat finançat per la Generalitat Valenciana però que “no haguera sigut viable sense la implicació de l’alumnat, pares i mares, direcció i professorat del centre”.

“Quan l’objectiu del projecte és treballar per una Xirivella més sostenible sabem que l’educació a Xirivella camina per bon camí”, va ressaltar l’alcalde, Michel Montaner, en poder escoltar totes les propostes de boca de l’alumnat.

Montaner va donar resposta a tot allò que s’ha estat fent, es fa i que es contempla com a perspectiva de futur per a una Xirivella més amable i que siga un lloc agradable per a viure.

Les propostes del treball, entre altres, se centren en la importància de la gestió de residus urbans fomentant el reciclatge, una Xirivella més neta que complisca cada dia més amb la reducció de contaminació amb més campanyes de sensibilització per a la ciutadania, la millora continua dels parcs i l’accessibilitat dels carrers i espais públics, l’estalvi en electricitat, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 5 =

bombers
CCCC
Valencia activa