25n
25N
25N

Creu Roja llança una campanya de recollida d'aliments a Mislata i demana la col·laboració de la ciutadania

Els voluntaris estaran els dies 24 i 25 de febrer en Mercadona per a arreplegar productes de primera necessitat i lliurar-los a les 300 famílies que atenen en la ciutat

Creu Roja llança una campanya de recollida d'aliments a Mislata i demana la col·laboració de la ciutadania
21/02/2017 -

L’Assemblea Local de Creu Roja a Mislata atén actualment a un total de 296 famílies i 877 beneficiaris. Per a poder proveir d’aliments el seu projecte “Crida ara més que mai”, la institució ha programat una campanya de recollida a nivell local que compta amb la col·laboració de Mercadona. La campanya es desenvoluparà els pròxims dies 24 i 25 de febrer (divendres i dissabte), en les tres tendes que esta gran cadena de supermercats té a Mislata, les dos de l’avinguda Gregorio Gea i la de Príncep d’Astúries.

Durant tot el dia, els voluntaris de Creu Roja de Mislata instal·laran punts de recollida en les portes d’estos supermercats per a arreplegar els aliments que puguen donar els veïns i que posteriorment aniran destinats a les famílies més vulnerables de la ciutat. És per açò que des de l’assemblea local demanen la màxima col·laboració a la ciutadania, per a continuar desenvolupant esta important labor social.

Cal recordar que esta assemblea únicament pot repartir aliments i roba donats per particulars i empreses, així com els que destina la Unió Europea a través del programa FEAD (Fons Europeu d’Ajuda als més Desfavorits). És per açò que els voluntaris de Creu Roja han decidit redoblar els seus esforços per a proveir-se d’aliments amb els que garantir el seu proveïment. Solament durant 2016, els voluntaris de l’assemblea de Mislata van realitzar prop de 10.000 hores de treball, totes elles de manera altruista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + tretze =

museo prehistoria