caixa popular

Creu Roja de Mislata celebra una gala solidària

Creu Roja de Mislata celebra una gala solidària
04/07/2017 -

L’Assemblea Local de la Creu Roja a Mislata ha celebrat per segon any consecutiu una gala solidària amb motiu del tradicional Sorteig de l’Or. Es tracta d’un esdeveniment lúdic que compta amb la implicació de diverses associacions i entitats socials del municipi que s’uneixen amb l’objectiu de recaptar fons, en aquest cas a través de la recaptació del sorteig de la loteria, i destinar-los als projectes de Creu Roja.

El preu de l’entrada era l’adquisició d’un cupó per al Sorteig de l’Or que se celebrarà el pròxim 20 de juliol. El públic assistent va poder gaudir de diferents actuacions musicals que els diferents col·lectius de Mislata havien preparat per a l’ocasió.

Tymbals Asprona van anunciar la celebració a ritme de tambors, minuts abans de començar la gala i donar pas als espectacles que Els Flekys, Mada Soul, Toni Kelao o el grup de ball de l’Acadèmia “Balla amb mi” van oferir en el teatre del Centre Cultural.

Una de les sorpreses de la celebració va ser el reconeixement realitzat per Creu Roja de Mislata a l’Agrupació Veïnal, lliurat al seu president, Jesús Martínez; per les facilitats i ajuda que presta a l’Assemblea Local i que possibilita l’execució de tots els projectes.

Creu Roja realitza a Mislata una important labor social, ajudant sempre a les famílies amb menys recursos i a les persones en risc d’exclusió social. Solament a Mislata atenen a més de 200 famílies i tenen un total d’usuaris registrats que supera els 900.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris