25n
25N
25N

Creu Roja atén 24 persones durant l'entrada de bandes i la mascletà

Creu Roja atén 24 persones durant l'entrada de bandes i la mascletà
01/03/2020 -

Els efectius de Creu Roja han atés aquest diumenge, durant l’entrada de bandes de música i la primera mascletà de les Falles 2020 en la plaça de l’Ajuntament de València, a un total de 24 persones, la majoria per lipotímies, sense produir-se cap trasllat a centre hospitalari.

L’organització humanitària ha detallat que s’han realitzat un total de 14 assistències, 17 d’elles per lipotímia. També s’han atés dues persones que presentaves objectes estranys en els ulls, dues contusions, una crisi d’ansietat i una altra dues atencions per motius diferents. Cap d’aquestes intervencions ha requerit l’evacuació a hospital, ha explicat Creu Roja en un comunicat.

En total, la institució ha desplegat un dispositiu compost per deu vehicles. En concret, han participat dues ambulàncies SVA, quatre ambulàncies de SVB, tres vehicles de transport i un de coordinació.

Aquest operatiu es completa amb el treball de 59 persones voluntàries: es tracta de 41 socorristes, deu tècnics d’emergències sanitàries, quatre infermers, dos metges i dos coordinadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

bombers
Valencia activa