caixa popular

CrowdWeekend Tour arriba a València aquest cap de setmana

CrowdWeekend Tour arriba a València aquest cap de setmana
20/10/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i responsable de VIT Emprén, Sandra Gómez, ha anunciat que aquest cap de setmana arriba a València CrowdWeekend Tour. “Durant tot el cap de setmana, els emprenedors i makers desenvoluparan el llançament de la seua idea de negoci amb el suport d’Ulule, la plataforma de crowdfunding líder a Europa, i experts en crowdfunding, màrqueting i comunicació”, ha precisat.

La cita a València es realitza amb la col·laboració de VIT Emprén, la xarxa de València Activa, els dies 21 i 22 d’octubre en el Centre Municipal de Formació i Ocupació Lleons. Seran dues jornades intensives de treball, creació i inspiració per als quals es preseleccionaran fins a 15 projectes. Les preinscripcions de projectes per a l’edició de València estan obertes fins dissabte en <http://crowdemy.com/crowdweekend/>.

Per la seua banda, el fundador de Crowdemy i organitzador de CrowdWeekend Tour 2017, Miguel Moya, ha explicat que l’objectiu del tour és “ensenyar a qualsevol persona amb una bona idea les habilitats necessàries per a fer-la realitat a través del crowdfunding”.

Crowdemy és un equip especialitzat a ajudar a empreses a llançar els seus projectes innovadors mitjançant el crowdfunding i les noves tecnologies de comunicació. Amb el suport d’Ulule, organitza esta tardor CrowdWeekend Tour 2017 que consisteix en una sèrie de tres trobades intensives que se celebraran a València, Madrid i Sevilla i en els quals es pretén ajudar a emprenedors i makers espanyols a desenvolupar els seus projectes amb el suport dels majors experts en crowdfunding, màrqueting i comunicació.

Crowdemy seleccionará als guanyadors en tres trobades intensives a València, Madrid i Sevilla i premiarà els millors projectes empresarials amb una campanya de crowdfunding internacional. El premi inclou recolze en les tres àrees fonamentals en qualsevol campanya de finançament participativa: producció audiovisual (s’oferirà al guanyador l’elaboració d’un vídeo professional per a la seua campanya), comunicació institucional i relacions públiques (es crearà una campanya que acoste el projecte als mitjans més afins, als backers o mecenes en els països més adequats per a la campanya), i màrqueting digital (amb eines de big data, s’analitzarà la millor estratègia de comunicació per a trobar comunitats afins al projecte i aconseguir els objectius econòmics de la campanya).

Així mateix, CrowdWeekend Tour 2017 explicará amb el suport d’experts com Miguel Moya (Crowdemy), Marta Antúnez (Ulule), Nacho Mas i Francisco Rodríguez (OuiShare), Valentí Acconcia (Vanacco) i molts altres, així com entitats com ara l’Asociació Espanyola de Crowdfunding, Espacio Res, The Cube Madrid, Startups Colaborativas, Adigital i OuiShare, entre altres.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 8 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats