caixa popular

CROMÀPICA, el festival d’art urbà a Picassent

La segona edició del festival d’art urbà de Picassent tindrà lloc entre l’1 i el 4 de setembre de 2017 coincidint amb les festes majors.

CROMÀPICA, el festival d’art urbà a Picassent
29/06/2017 -

CROMÀPICA és un festival d’art urbà que busca convertir alguns racons de Picassent en un vertader museu a l’aire lliure. Amb estes activitats es pretén apropar la gent a l’art com una experiència inspiradora, creativa i quotidiana. Un art de carrer, efímer i colpidor per al vianant. Amb l’objectiu d’aportar nous estímuls que converteixen el passeig pel municipi en una experiència artística per al veïnat.

4 murs per pintar en 4 dies de festival

La presentació oficial del festival va tindré lloc durant la Setmana Jove 2017. En primer lloc es van donar a conèixer els artistes què han resultat guanyadors d’entre totes les obres presentades i que com a premi, a més d’una cuantia econòmica de 600 euros, seran els encarregats de plasmar el seu art en 4 murs del nostre poble: Premi artista local atorgat a Alba Bla, premis individuals atorgats a Xolaka i Lolofonico, i un premi de grup atorgat a al col·lectiu BYG.

Com a novetat, en esta segon edició es pintaran 2 murs addicionals. Un d’ells serà a càrrec d’una artista convidada Julieta XLF, participant de la primera edició del festival que va sorprendre amb la seua obra al carrer Morella i que enguany tornarà a plasmar el seu art als carrers de Picassent. L’altre dels murs que s’executarà entre els dies 1 i 4 de setembre serà col·laboratiu i estarà pintat pels veïns i veïnes del poble que vulguen participar baix la coordinació del col·lectiu local De Tripas Aerosol. A més de tot açò, al llarg dels dies del festival, també tindrà lloc un combat d’il·lustradors i un taller amb els majors del Centre de Convivència.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − deu =

viva gym canovas
exposicion caps tallats