caixa popular

Cristina Montesa i Conxa Chust presenten les seues obres a la Fira del Llibre

Durant tota la setmana les activitats escolars continuaran de matí, i de vesprada tindran lloc les presentacions, lectures públiques o contacontes

Cristina Montesa i Conxa Chust presenten les seues obres a la Fira del Llibre
02/10/2017 -

Divendres de vesprada, dins de la programació de la 45a Fira del Llibre, tingué lloc la lectura pública del llibre Torrent, un poble ple de contes per part dels alumnes d’infantil i primària de les escoles de Torrent. El llibre recull set textos col·lectius, dos d’educació infantil i cinc del primer cicle d’educació primària, i més de huitanta textos individuals: tretze del primer cicle de primària, vint-i-un del segon cicle i trenta-huit del tercer cicle; set de batxillerat i un de l’Escola d’Adults.

Dissabte va ser el torn dels contacontes i de la presentació de dos llibres d’autores torrentines. Es tracta del llibre ¿Te quedas conmigo? de Cristina Montesa, un llibre amb una barreja de surf, festes i amors perduts. L’altre llibre que es va presentar és Les xiques de Torrent de Conxa Chust, una recopilació de cançons populars registrades per Conxa Chust en l’ambient més familiar per tal de preservar el patrimoni oral i musical al voltant de les tradicions i costums de Torrent i la comarca.

La regidora d’Educació va afirmar: “Volem arribar a tots els públics, desenvolupar la cultura i l’educació a la ciutat d’una manera lúdica i atractiva”.

Durant tot el cap de setmana, a la plaça de la Unió Musical, diversos autors van signar exemplars de les seues obres i van conversar amb el públic assistent. Al llarg de tota la setmana les activitats escolars continuaran de matí mentres que de vesprada tindran lloc les presentacions, lectures públiques o contacontes.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 6 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris