25n
25N
25N

Cristina Blasco revisa en el Palau grans temes del jazz amb "originals i seductores" improvisacions

Cristina Blasco revisa en el Palau grans temes del jazz amb "originals i seductores" improvisacions
12/03/2019 -

Cristina Blasco protagonitza aquest dimecres, 13 de març, una nova cita del cicle ‘Jazz a Poqueta Nit’ en el Palau de la Música de València amb el concert ‘Com un gust meu‘, en el qual revisa grans temes tradicionals del jazz amb originals i seductores improvisacions.

La cantant valenciana va presentar aquest projecte en la XXII edició del Festival de Jazz del Palau de la Música, en la Plaça de Patraix de València i dins del cicle ‘Jazz als barris’, recorda l’auditori en un comunicat.

En el recital d’aquest dimecres, a les 20 hores a la Sala Rodrigo, Blasco ‘rescata’ els temes d’aquest treball, caracteritzat per les adaptacions al valencià de lletres originals de temes tan coneguts com ‘Misty’ (Tot és gris), ‘Autumn Leaves’ (Els fulles mortes), ‘Cheek to cheek’ (Ballem ajuntes) o ‘The shadow of your smile’ (L’ombra del teu somriure), entre altres.

Al costat del pianista Ricardo Belda, el contrabaixista Lluís LLario i el bateria Felipe Cucciardi, interpretarà noves versions d’aquests clàssics, que adquireixen una nova musicalitat contemporània perquè els arranjaments originals donen pas a la improvisació, present en tots els temes del repertori.

En ‘Com un gust meu’, el públic podrà recordar cançons tradicionals del gènere jazz en versió actualitzada i interpretades en valencià. Cristina Blasco, que fa més de vint anys que es dedica al jazz vocal, compagina la seua activitat com a cantant amb la docència de classes de cant modern i tècnica vocal.

Al llarg de la seua trajectòria ha cantat amb artistes consagrats com Chano Domínguez, Celia Cruz, Joao Bosco o Arturo Sandoval, a més de treballar amb Joan Soler, David Pastor i Toni Belenguer, entre altres. Com a vocalista de la Big band ha col·laborat en gires amb Sedajazz, Enjazzats, Jazzbona i En Clau de Jazz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus