25n
25N
25N

Paiporta dona inici oficial a les seues Falles 2020 amb la crida

Les sis comissions paiportines han desfilat enfront de l’entrada de l’Ajuntament

Paiporta dona inici oficial a les seues Falles 2020 amb la crida
24/02/2020 -

Aquest cap de setmana Paiporta ha viscut la crida de les seues Falles 2020. Aquesta trobada amb la comunitat fallera de la localitat ha sigut el segon dels actes grans de les Falles d’enguany.

Les sis comissions paiportines, encapçalades per les seues falleres majors i presidents i els seus estendards, han desfilat enfront de l’entrada de l’Ajuntament, on esperaven a peu d’escala l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín; la vicealcaldessa, Maribel Albalat, i el regidor de Festes, Vicent Císcar, per donar-los la benvinguda a aquest acte tan especial.

Seguits de tots ells han arribat els membres de la Junta Local Fallera de Paiporta acompanyant a les Falleres Majors del Municipi, Adriana Montoro i Sofía Aparisi, i al President de la Junta, Raúl Zamora.

Amb tota la comunitat fallera reunida i un públic molt nombrós, ple de fallers i falleres de les sis comissions, sonava la nova composició homenatge a les falleres paiportines, el pasdoble “Falleres Majors de Paiporta” i donava inici l’acte.

Als seus discursos tant l’alcaldessa com les falleres de Paiporta convidaven a tot el món a gaudir d’aquesta festa, recordant la grandesa de les Falles i el seu valor com a tradició valenciana, així com la necessitat de preservar-les com a part del nostre ric patrimoni. També s’ha volgut tindre un reconeixement des de la corporació municipal al treball, esforç i dedicació de les comissions, així com a l’aniversari de la Junta Local Fallera i de la Falla Sant Antoni que enguany celebren 45 anys de vida.

Amb un “Visca les Falles” acabava el seu discurs Adriana donant inici de manera oficial les festes josefines d’enguany a Paiporta. L’acte concloïa amb la interpretació solemne de l’himne de la Comunitat Valenciana i un castell de focs artificials que il·luminava la nit de Paiporta i el seu dia gran.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus