25n
25N
25N

L'Exposició del Ninot i la Crida donen la benvinguda a les Falles de Paterna

Aquesta vesprada, a les 20.30 hores, començarà la Crida a Paterna

L'Exposició del Ninot i la Crida donen la benvinguda a les Falles de Paterna
25/02/2017 -

Aquesta vesprada, dissabte 25 de febrer, el municipi valencià de Paterna dóna la benvinguda a les Falles 2017 amb la inauguració de la seua popular Exposició del Ninot, així com amb la celebració de la tradicional Crida.

A les 19.30 hores, en el Gran Teatre Antonio Ferrandis, la Fallera Major de Paterna, Estefanía Bueno, i la Fallera Major Infantil, Claudia Alacreu, juntament amb l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i el President de la Junta Local Fallera, Goyo Buendía, començaran als actes fallers amb la inauguració de l’Exposició del Ninot.

En finalitzar, totes les comissions falleres de Paterna es desplaçaran fins a la balconada de l’Ajuntament, on a les 20.30 hores aproximadament, tindrà lloc la Crida. Representants de l’Ajuntament de Paterna, juntament amb les Falleres Majors donaran el tret d’eixida a unes festes que, enguany, comptaran amb una gran programació que farà gaudir a tots els veïns de Paterna.

D’aquesta manera, dissabte que ve 4 de març, se celebrarà la Cavalcada del Ninot, en la qual les diferents comissions falleres mostraran el seu costat més divertit pels carrers de Paterna.

I el 10 i 11 de març, tindrà lloc la tradicional ‘Nit d’Albaes‘. Les Falleres Majors de Paterna visitaran les diferents comissions falleres, acompanyades de la música de la dolçaina i el tabalet. Sens dubte, uns actes que acostaran les nostres festes a tots els veïns del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + dotze =

museo prehistoria