caixa popular

La "cremà" posa el punt final a unes Falles multitudinàries

Tot i que alguna falla va tardar a cremar més del previst per les pluges de la vesprada, els 22 monuments de Mislata es convertiren en cendres sense incidències

La "cremà" posa el punt final a unes Falles multitudinàries
20/03/2018 -

Les Falles de 2018 ja són història. Anit, els 22 monuments que han sigut els protagonistes dels últims dies a Mislata es van cremar per a convertir en cendres el treball de tot un any. La nit de la “cremà” va ser de les més fredes que es recorden i la meteorologia va condicionar en part l’última cita fallera, ja que alguns ninots van tardar a cremar-se més del previst a causa de les precipitacions registrades durant la vesprada.

A banda d’açò, la nit de la “cremà” va transcórrer sense incidents gràcies al treball de Bombers, Policia Local i Protecció Civil, que van coordinar el dispositiu habitual per a la nit de Sant Josep. Els monuments infantils es van cremar tots alhora i els grans ho van fer de forma escalonada, des de la mitjanit i fins a ben entrada la matinada.

Com cada any, el dia 20 de març no solament significa el final de la festa, també és l’inici d’un nou cicle, el que les comissions comencen hui cap a les que seran les Falles de 2019.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018